Jobs


Storemedewerker Gent
In het mooie Gent hebben wij een fantastische shop die op zoek is naar versterking van hun team. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Antwerpen
Lees meer


Aankoper (M/V/X)

Bediende - voltijds - Onbepaalde duur
Westerlo
Lees meer


Storemedewerker Foodmaker Brasschaat (M/V/X)
In het bruisende Brasschaat hebben wij een fantastisch restaurant bij Sportoase. We zijn op zoek naar extra talent om het team te versterken. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Antwerpen - Brasschaat
Lees meer


Storemedewerker Foodmaker Leuven (M/V/X)
In het bruisende Leuven hebben wij een fantastisch restaurant bij Sportoase. We zijn op zoek naar extra talent om het team te versterken. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Leuven
Lees meer


Storemedewerker Hasselt
In het gezellige centrum van Hasselt hebben wij een fantastische shop die op zoek is naar versterking van hun team. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Hasselt
Lees meer


Storemedewerker Antwerpen
In het mooie Antwerpen hebben wij fantastische shops die op zoek zijn naar versterking van hun team. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Antwerpen
Lees meer


Food Technologist (M/V/X)
Wegens de toenemende groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de afdeling productontwikkeling.
Bediende - Onbepaalde duur - voltijds (of 4/5de)
Foodmaker HQ Oevel/Westerlo (2260)
Lees meer