Jobs


Aankoper (M/V/X)

Bediende - voltijds - Onbepaalde duur
Westerlo
Lees meer


Brand Ambassador Retail (Sales Buitendienst)
Foodmaker is op zoek naar een enthousiaste ambassadeur voor ons Foodmaker-merk naar B2B-klanten (retail). Je bent het visitekaartje bij onze retailklanten. Enerzijds volg je op dat contractafspraken worden nageleefd. Anderzijds geef je uitleg over producten, assortimentswissel. Je verzorgt opleidingen bij de grootwarenhuizen alsook ben je verantwoordelijk voor de installatie van nieuwe concepten bij je verschillende accounts.
Bediende - voltijds - onbepaalde duur
In eerste instantie is het werkgebied België met focus op Brussel en Wallonië. Gezien onze Europese expansie zijn we op zoek naar een talent dat flexibel is. Zo hebben we ook retailconcepten in Frankrijk (Parijs) en starten we weldra op in Duitsland. Buitendienstfunctie: 4 dagen per week op de baan met uitvalsbasis Westerlo, 1 dag op ons HQ
Lees meer


Storemedewerker Foodmaker Brasschaat (M/V/X)
In het bruisende Brasschaat hebben wij een fantastisch restaurant bij Sportoase. We zijn op zoek naar extra talent om het team te versterken. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Antwerpen - Brasschaat
Lees meer


Storemedewerker Foodmaker Leuven (M/V/X)
In het bruisende Leuven hebben wij een fantastisch restaurant bij Sportoase. We zijn op zoek naar extra talent om het team te versterken. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Leuven
Lees meer


Storemedewerker Hasselt
In het gezellige centrum van Hasselt hebben wij een fantastische shop die op zoek is naar versterking van hun team. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Hasselt
Lees meer


Storemedewerker Antwerpen
In het mooie Antwerpen hebben wij fantastische shops die op zoek zijn naar versterking van hun team. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices en zoveel meer. Heb jij een passie voor healthy food en zin in een job als enthousiaste storemedewerker in de gezondste shop van België? Lees dan zeker verder!
Arbeider - Onbepaalde duur - Deeltijds/Voltijds
Antwerpen
Lees meer


Food Technologist (M/V/X)
Wegens de toenemende groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de afdeling productontwikkeling.
Bediende - Onbepaalde duur - voltijds (of 4/5de)
Foodmaker HQ Oevel/Westerlo (2260)
Lees meer