Post

HOE KAN FOODMAKER JE HELPEN?

Hoe kan Foodmaker je helpen?

We leven in een tijd waar je ieder moment van de dag beschikbaar moet zijn en er steeds meer op je afkomt. Dit kan veel van je mentale en fysieke gezondheid eisen. Maar ken je het gevoel dat je alles aan kan wat er op je pad komt? Met een gezonde levensstijl kan je dit gevoel langer vasthouden en je productiviteit verhogen.

Met onze gerechten bomvol groenten en gezonde voedingsstoffen kunnen wij je helpen met het volhouden van die gezonde levensstijl. Ready to crush the day!

Gezonde restaurants
Gezonde voeding zou voor iedereen, altijd en overal beschikbaar moeten zijn. Met 13 restaurants in België, Frankrijk en Nederland heb je in de centrumsteden altijd toegang tot makkelijk en gezond eten, die ook bestelbaar zijn via Deliveroo. We plannen ook verdere uitbreidingen in België en Nederland om voor nog meer mensen beschikbaar te zijn.

Saladebars
De kracht van Foodmaker ligt in het samenstellen van verse salades. Bij onze saladebars vind je een een assortiment salades, toppings en dressings waarmee je zelf favoriete lunch bowl kan samenstellen. In Nederland vind je deze bij Albert Heijn, in België bij Delhaize en in Frankrijk bij Monoprix. Je dagelijkse portie vitaminen in iedere hoek van de Benelux!

Thuislevering
Tijdens de lockdown gingen de restaurants en onze saladebars dicht. Om dicht bij onze klanten te blijven, was er maar één optie: thuisleveringen! Sindsdien bieden we op onze website verschillende Vedge Bags aan, van een vegetarische Vedge Bag tot een Back on Track programma van twee weken waarna je je helemaal fit voelt. Leverdagen zijn telkens op woensdag en vrijdag.

Helping you reach your goals
Beste vrienden moedigen je aan om je doelen te behalen, en geven om elkaars gezondheid. Die rol vullen wij graag in, en met het ontwikkelen van onze mobiele app gaan we zelfs nog een stapje verder. In deze app houd je bij wat je eet en hoeveel je beweegt. Op basis van die info stellen wij een persoonlijk voedingsplan op, wat je perfect vertelt wat je mag eten in functie van je doelen. Begin april lanceren we de nieuwe versie van onze app, je kan hem al downloaden in onze app store!

FDMKR
Eet je gezond en beweeg je ook voldoende? In dat geval is één plus één drie. De eerste stap tot een gezonder leven is je voedingspatroon, en als je sport ga je nog meer voordelen zien. Al jarenlang ondersteunen wij topsporters om het verschil te maken met gezonde voeding. En om de cirkel rond te maken, lanceerden we dit jaar onze eigen sport en lifestyle kleding. Je merkt snel hoeveel makkelijker het is om sport vol te houden, wanneer je jouw nieuwe favoriete outfit aan hebt. Onze slow fashion stukken zijn bovendien duurzaam, net zoals onze werking en voeding.

Business
Gelukkige en gezonde werknemers zijn de bouwstenen van een gezond bedrijf. Wanneer zij zich goed voelen komt dit hun productiviteit en creativiteit ten goede. Met onze healthy lunch- en soepboxen maken het wij ondernemingen makkelijk om 's middags iets op tafel te zetten, het groepsgevoel te versterken en het beste uit hun werknemers te halen.

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje via het blauwe icoontje!