Post

ONZE 10 KERNWAARDEN

Waar staat Foodmaker voor?

Gezonde voeding draagt bij tot een evenwichtige levensstijl. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat wie kiest voor een gezonde levensstijl en een duurzame voedselproductie, ook kiest voor een langer en gelukkiger leven op een schonere planeet.

Foodmaker maakt kraakverse, lekkere voeding, die gezond is voor jou en onze aarde. Hier vind je geen toegevoegde smaakstoffen, bewaarmiddelen of mayonaise, wél gerechten bomvol groenten en gezonde voedingsstoffen. Zo willen we het jou heel gemakkelijk maken om een gezonde en lekkere keuze te maken.

Wij houden van groenten
Groenten zitten in onze genen. Opgegroeid als derde generatie in een familie van Kempische groentehandelaars, leerden we van jongs af hoe veelzijdig een gezond groenten zijn. Die passie geven wij met plezier aan jou door.

100% natuurlijk
Met een goede reden, want onze heerlijke verse groenten hebben dat helemaal niet nodig, en jij trouwens ook niet. Je vindt die stoffen dus niet in onze gerechten, zo eenvoudig is het. We gebruiken bewust geen bewaarmiddelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers.

Vers van het veld op je bord
Alle groenten die - recht van het veld - bij ons aankomen, worden dezelfde dag nog verwerkt tot jouw wrap, salade of soep. Verser kan niet.

Handgemaakt in eigen huis
Onze liefde voor groenten is groot. We behandelen ze dan ook met zachtheid. Bovendien bereiden we de groenten in eigen keuken, zoveel mogelijk met de hand.

Verrassend en lekker
Gezond eten is één ding, maar lekker eten en ervan genieten vinden we even belangrijk. Daarom werken we samen met echte chefs om je de meest verrassende en lekkere groentegerechten te serveren.

Liever lokaal
We halen onze groenten zoveel mogelijk bij lokale boeren, recht van het veld. Omdat groenten het allerlekkerst zijn als ze van bij ons komen, telen we ook op onze eigen biovelden in de Kempen. Zo beperken we transport en blijven de groenten kraakvers.

Evenwichtige voeding is alles
Onze gerechten zitten bomvol verse groenten, aangevuld met onder meer granen, bonen, noten en zaden om je een evenwichtige voeding voor te schotelen.

Samen duurzaam
We zetten ons niet alleen in voor jouw gezondheid, maar ook voor die van onze planeet. Daarom gebruiken we minder, betere en soms zelfs eetbare verpakkingen werken we aan nog meer vegetarische en vegan gerechten en doen we er alles aan om minder afval te produceren? Zo maak je met onze producten zonder zorgen de juiste keuze voor onze planeet.

Happy food, happy mood
Gezonde voeding draagt bij aan een evenwichtige levensstijl. Die zorgt ervoor dat je je goed voelt in je vel en in je hoofd. Bovendien verkleint zo’n levensstijl het risico op overgewicht en ziektes.

Iedereen heeft recht op gezonde voeding
We zorgen voor een divers en betaalbaar aanbod. Zo kan iedereen van onze gezonde gerechten genieten. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen, want wat niet verkocht wordt in onze restaurants schenken we aan mensen die het minder makkelijk hebben.