Post

WORD LID VAN ONZE COMMUNITY

Are you Living on the Vedge?

Wij hopen alvast van wel, want in dat geval leveren jouw gezonde, actieve levensstijl en je milieuvriendelijke keuzes je geweldige voordelen op!

Als lid van onze Vedge community geniet je namelijk van gepersonaliseerde aanbiedingen, ontvang
je exclusieve uitnodigingen voor workshops en VIP evenementen, kan je je koffie gratis laten bijvullen, en nog heel wat meer.

Onze V-coins zijn cryptomunten die je kan gebruiken in onze restaurants. Op elk prijskaartje staat ook de waarde in V-coins. We willen sterk inzetten op onze app en het gebruik daarvan. Daarom zijn we in volle ontwikkeling om naast producten heel wat andere dingen aan te bieden.

Zo zal je met je V-coins ook je personal coach kunnen betalen. Of zelfs sportkledij kopen. Zeker iets om in de gaten te houden. Living on the Vedge is dus veel meer dan de zoveelste spaarkaart. Het is een heus platform dat je beloont voor keuzes die bijdragen tot een gezonder en groener leven. Zo sta jij extra gemotiveerd in de fitness, neem je op een regenachtige dag wél gewoon de fiets en maak je met plezier een praatje met de lokale bioboer terwijl je je verse groenten oppikt. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent: Living on the Vedge omarmt iedereen!

We zetten in op persoonlijke voeding die heerlijk én voedzaam is. Groenten zitten in Foodmakers DNA, maar we schotelen je ook graag een stukje verantwoord vlees of vis voor. Gewoon, lekker in balans. Met respect voor mens, dier en planeet.

Nog even op een rijtje: waarom is de Living on the Vedge community echt iets voor jou?
• Je hebt een vurige passie voor lekker, écht en gezond eten.
• Je geeft om de planeet, maar ook om je portemonnee.
• Je wil goed voor jezelf zorgen en wil (persoonlijk) voedingsadvies ontvangen in onze Foodmaker Academy.
• Je kan wat extra motivatie gebruiken om gezonder en groener te leven. Gewoon, lekker in balans.
• Je maakt je agenda al zowat leeg bij het lezen van dit: Als lid van onze community krijg je gegarandeerde toegang tot VIP evenementen, Living on the Vedge parties en nog veel meer (V)edgy events!
• Je wil deel uitmaken van ’s werelds meest bad-ass community. Word nu lid van de Living on the Vedge community en ontvang 500 V-Coins als registratiebonus.

Dus download de app en registreer!