Post

NIEUW! FDMKR

Active lifestyle

De missie van Foodmaker is duidelijk: gezonde voeding voor iedereen beschikbaar en betaalbaar maken. Om die missie nog meer kracht bij te zetten, introduceren we een gloednieuw lifestyle brand. We proudly present… FDMKR! FDMKR staat voor een positieve mindset en levensstijl: draag zorg voor je lichaam, eet gezond, zondigen mag af en toe en beweeg regelmatig. Maar doe dat in stijl.

Story

Foodmaker maakt het je makkelijk om gezond of bewust te eten. Naast voeding stimuleren we ook beweging. Foodmaker heeft een vanzelfsprekende link met sport. Lieven, CEO en oprichter van Foodmaker, en zijn team zijn allen fervente sporters. Ze lopen samen de 10 Miles in Antwerpen of fietsen naar de Ardennen voor een teambuilding. Foodmaker heeft partnerships met verschillende topsportclubs en topsporters.

Het begon met outfits voor het team maar Lieven droomde van meer… FDMKR is fashion, sports, en lifestyle producten. De beste kwaliteit, duurzaam geproduceerd én betaalbaar.
FDMKR wil mensen inspireren om een gezonde en verantwoorde keuze te maken. Wij willen bijdragen aan een gezonde, gelukkige en actieve levensstijl.

FDMKR fashion & sports by Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée

Niemand minder dan onze Belgische olympische gouden medaillewinnaars, Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée, zijn de fashion-designers van onze nieuwe kledinglijn. De collectie bestaat uit een lifestylecollectie en een sportcollectie.
In de eerste lifestylecollectie lanceren we unieke hoodies, t-shirts, sweaters en caps. In de sportcollectie komen verschillende cycling- en running outfits. Nu beschikbaar voor pre-order!

www.fdmkr.be