DE LEKKERSTE SALADES VOOR JE BARBECUE?
DIE LEVEREN WE GRATIS BIJ JE THUIS!


Het is zover, vanaf nu mogen we weer met meerdere personen afspreken. De zon schijnt, dus het ideale moment om de barbecue aan te steken en samen met vrienden en familie te genieten.
Om het je nog makkelijker te maken leveren we de salades voor je barbecue bij je thuis. Da's minder tijd in de keuken, meer tijd om samen te genieten op terras!
Het enige dat jij nog moet doen is je vrienden uitnodigen, drank koud zetten, de borden op tafel zetten, de barbecue aansteken en samen genieten.
Geniet ervan!

Wat zit er in de BBQ-box?
In de box zitten vier salades en een huisgemaakte dressing voor 10 personen. De inhoud wisselt wekelijks. De inhoud per week kan je hier terugvinden.

Kan ik mijn BBQ-box zelf samenstellen?
Op dit moment kan je in inhoud van je box niet zelf samenstellen. We stellen de inhoud va, de box zelf samen, maar de iinhoud wisselt wel wekelijks.
We kunnen ook geen aanpassingen doen aan de recepten. Dus vragen om geen tomaat toe te voegen of de look er uit te laten kan helaas niet. Ingrediënten en allergenen zijn raadpleegbaar per product.

Wanneer leveren we de BBQ-box?
We leveren onze BBQ-box op donderdag. We verpakken de salades onder beschermende atmosfeer. Zo blijven de salades supervers voor je barbecue dat weekend.

Tot wanneer kan je jouw BBQ-box bestellen?
We maken alle salades speciaal voor jou. Daarom kan je de box bestellen tot twee dagen voor levering: voor levering op donderdag, kan je bestellen tot en met maandag om 20u.
Zo hebben wij voldoende tijd om de nodige groenten en ingrediënten in huis te halen, jouw salades en dressing klaar te maken, alles te verpakken en klaar te zetten voor verzending.

Hoe verzenden we de BBQ-box?
Onze transporteur pikt donderdagochtend jouw box bij ons op met een koelwagen en zorgt dat de box dezelfde dag bij jou geleverd word. We leveren tussen 8u en 20u. De Salades moeten tussen de 0 en 7 graden bewaard worden. Als je niet thuis bent en we moeten leveren bij de buren, verwittig ze best even en vraag om de salades koud te zetten. Levering is gratis.

Hoeveel kost de BBQ-box?
De BBQ-box kost €59,90 voor 4 salades en 1 dressing voor 10 personen, met koeltransport geleverd bij je thuis.
Voor €5,9 per persoon moet je zelf geen boodschappen doen, geen uren in de keuken staan en geen berg afwassen!


OVERZICHT