Jobs


Vacature: (IT)-Support Medewerker bij Foodmaker
Ben jij op zoek naar een dynamische helpdeskrol waarbij je zowel je IT-kennis als je klantenservicevaardigheden kunt inzetten? Foodmaker, een vooruitstrevend en toonaangevend merk in gezonde voeding, is op zoek naar een Support Medewerker die ons team komt versterken!

Westerlo
Lees meer


Foodmaker Beringen - ENTHOUSIASTE BARMAN (M/V)
Vanaf 20 september 2023 opent Foodmaker een nieuw restaurant in Beringen. Gasten zijn hier welkom voor een healthy breakfast of lunch, voor een heerlijke kopje koffie, soepen, juices, cocktails en zoveel meer.
Ben jij student? Of op zoek naar een flexi-job? En heb jij een vlotte babbel en passie voor healthy food? Wij zoeken jou!
Beringen (Sportoase)
Lees meer


EVENT & FESTIVAL CREW
Als hulp bij onze festivals en evenementen zoeken we gemotieerde medewerkers. De leukste student- of flexijob deze zomer!
Studenten of flexijob
Verschillende locaties
Lees meer


Allround Onderhoudstechnieker
Als Onderhoudstechnieker  sta je in voor het onderhoud (preventief en curatief) alsook het oplossen van kleine technische storingen aan het machinepark en aan de technische installaties van de gebouwen.  Daarnaast voer je in samenspraak met het Coördinator Maintenance technische verbeterprojecten uit.
Onderhoudstechnieker
Foodmaker Westerlo
Lees meer