BACK ON TRACK IN 14 DAGEN  

HOE WERKT HET?

Het Foodmaker ‘Back on Track’-plan is opgesteld uit 4 lekkere en gezonde maaltijden per dag in combinatie met lichte beweging. Per dag krijg je tussen de 1600 en 1800 calorieën binnen en beweeg je ongeveer 30 minuten of zet je 10.000 stappen.

Je kan zonder veel nadenken en onbezorgd het plan volgen: wij leveren de maaltijden bij je thuis en je hoeft zelf niets te doen (wel nog een beetje bewegen natuurlijk).

Uiteraard kan het zijn dat je met 1800 calorieën niet je hele behoefte hebt gedekt en nog een klein hongergevoel hebt. Je bent vrij om nog een stuk fruit of magere (fruit)yoghurt als kleine snack bij te nemen.


KIES JE PROGRAMMA
chicks
BESTEL


PROEFPAKKET
Ik wil eerst proberen of de kuur mij ligt. Ik koop het proefpakket.
chicks
BESTEL


BACK ON TRACK PAKKET
Ik wil me terug fit voelen en wat gewicht verliezen. Ik koop het Back on track pakket.

We bieden 2 pakketten aan.

  1. Proefpakket: Wil je het programma eens uitproberen en kijken of het je ligt, dan bestel je voor één week. Wil je het na die week verderzetten, vergeet dan niet tijdig te bij te bestellen. Uit de test bleek dat je lichaam minstens een week nodig heeft om aan te passen aan de veranderingen, resultaten gaan nog niet bij iedereen zichtbaar of voelbaar zijn na één week. Je krijgt twee leveringen voor vier maaltijden per dag gedurende zes dagen. Op woensdag mag je zelf kiezen wat je eet.

  2. Back on Track pakket: Dit pakket is een goede start om je fitter te voelen. We deden de test bij 20 mensen en we zagen alleen maar positieve resultaten na twee weken. Je krijgt vier leveringen voor vier maaltijden per dag gedurende 12 dagen. Op woensdag kan je zelf kiezen wat je eet. Hierdoor is de kuur ook makkelijk vol te houden.


WAAROM HET FOODMAKER BACK ON TRACK PLAN?
  • Je wil je goed in je vel voelen en eventueel wat gewicht verliezen
  • Je wil op een gezonde manier Back on track komen, geen poedertjes of grote inspanningen die niet vol te houden zijn.
  • Je wil vooral genieten en niet teveel tijd verliezen met boodschappen doen en koken
  • Je eet liever geen kunstmatige troep en geraffineerde suiker
  • Je wil zonder teveel nadenken en onbezorgd resetten
BESTELLEN ←TERUG
Diëten kost altijd tijd en moeite, en via dit programma ging het eigenlijk probleemloos. Bovendien eet je gevarieerd, gezond, gestructureerd en lekker zonder dat het moeite kost door volledige ontzorging! Ik ben fan en zal zeker dit nogmaals doen als het op de markt is!